Ajankohtaista

Teatteri Monikasvojen toiminta jatkuu myös kesällä 2024 Monikasvojen historian toisella kesäkurssilla. Kurssi toteutuu maanantai-iltaisin klo 17-20 aikavälillä 3.6.-26.8. Porin seudun steinerkoulun tiloissa osoitteessa Tasavallankatu 2.

Kurssin otsikko on Shakespearen ajan teatteri ja se on epäsuoraa jatkoa Monikasvoissa talven ja kevään aikana toteutetulle Shakespeare-kurssille. Kurssilla perehdytään länsimaisen teatterin historian merkittävimmän näytelmäkirjailijan William Shakespearen tuotantoon sekä Shakespearen aikakauden esitystraditioihin. Pääpaino on näyttelijäntyössä mutta kurssilla on myös yleissivistävää sisältöä. Opettajana toimii porilainen teatteri-ilmaisun ohjaaja Kaarlo Kankaanpää.

Mukaan ovat tervetulleita kaikki aikuiset teatterin rakastajat ikään, sukupuoleen ja aiempaan kokemukseen katsomatta. Kurssi toimii valmisteluna Monikasvoissa syksyllä 2024 mahdollisesti toteutettavalle Shakespeare-produktiolle mutta siihen voi osallistua vaikka ei lähtisi mukaan produktioon. Toisaalta kurssi sopii erittäin hyvin niille jotka nimenomaan haluavat päästä esiintymään yleisön edessä.

Kurssin hinta on 20 euroa. Lisätiedot ja ilmoittautumiset: teatterimonikasvot@gmail.com

Tervetuloa mukaan ☺️